AZT CSINÁLJUK, AMIBEN A LEGJOBBAK VAGYUNK: GYANTÁZUNK - SEMMI MÁST!


WAXING IDŐPONT EGYEZTETÉS NÉLKÜL

A WAX IN THE CITY-nél minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink jobban érezzék magukat a bőrükben. Depiladoráink a szőrtelenítés igazi szakértői.

A gyantázást igyekszünk a lehető legegyszerűbbé tenni, éppen ezért csak a legjobb termékeket használjuk és mindig a maximumot hozzuk ki szolgáltatásainkból. Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy a mai rohanó világban nagyon nehéz időt szakítani magunkra, ezért nem kötjük időpontokhoz waxing szolgáltatásunkat. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre, elég ha egyszerűen besétálsz hozzánk.

Kényeztesd magad a WAX IN THE CITY-vel!

WAXING IDŐPONT EGYEZTETÉS NÉLKÜL

MIÉRT ÉRDEMES A WAX IN THE CITY-VEL GYANTÁZTATNI?

 • Nemzetközi márkanév

  Már 10 éve vagyunk a waxing szakértői. Stúdióink Európa-szerte népszerűek.

 • Kiemelkedően higiénikus

  Nálunk mindig első a kompromisszummentes higiénia

 • Teljeskörű szolgáltatás

  Teljeskörű waxing szolgáltatást vállalunk, hónaljtól az intim területekig nőknek és férfiaknak is.

 • Bejelentkezés nélkül

  Felejtsd el az időpontokat! Hozzánk nem kell előre bejelentkezned.

 • Fájdalom nélkül

  A speciális technikánknak hála a waxing szinte teljesen fájdalommentes.

 • Tartós eredmény

  Rendkívül alapos és tartós eredményt érünk el, természetesen garanciavállással.

 • Gyors

  Szinte észre sem veszed és gyakorlott depiladoráink már be is fejezték a kezelést.

 • Pontos felvilágosítás

  Mindenre kiterjedő felvilágosítást nyújtunk a kezelések előtt, és mindig a Te igényeidet tartjuk szem előtt.

 • Kiváló minőség

  Titkunk a kiváló minőségű kizárólag a WAX IN THE CITY részére kifejlesztett meleggyanta.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Havonta új Wax In The City ajánlatot küldünk postafiókodba!


Feliratkozom

MINDEN, AMIT A WAXINGRŐL TUDNI SZERETNÉL!

Milyen hosszú legyen a szőr waxing előtt?

Ahhoz, hogy tökéletes eredményt érjünk el, a szőrszálaknak minimum 4 mm hosszúnak kell lenniük a gyantázás előtt. Maximális hosszuk pedig 2 cm lehet.

2 mm hosszúságú szőr esetén is mehetek már meleggyantás waxingra?

Természeteses igen, viszont a különböző szőrnövekedési fázisok miatt lehetséges, hogy egyes szőrszálak már elérték a 2 mm-es hosszúságot, mások viszont még a bőr alatt vannak és csak pár nap múlva jelennek meg. Emiatt sajnos nem lesz tökéletes végeredmény. Érdemesebb megvárni, míg a szőrszálak átlagosan elérik a 4 mm-t. Így sokkal tovább élvezheted majd a tökéletesen sima bőr semmihez nem fogható érzését!

Mennyi ideig élvezhetem a waxing eredményét?

Attól függően, hogy korábban milyen szőrtelenítési módszert választottál, az eredményt akár egy hónapig is élvezheted! Ezen kívül az egyedi szőrnövekedéstől is függ az eredmény.

Hogyan befolyásolja a meleggyantás szőrtelenítés a szőrzetem?

Waxing során a szőrt a szőrhagymákkal együtt távolítjuk el. Emiatt a visszanövő szőr általában finomabb, gyengébb. A rendszeres waxingnak köszönhetően pedig a szőrzet sűrűsége is csökken a kezelt területeken.

Fájdalmas a waxing?

A gyantázás során a szőrt a szőrhagymákkal együtt távolítjuk el, ezért a waxing nem teljesen fájdalommentes. Viszont a rendszeres kezeléseknek köszönhetően a szőrzet gyengül és a gyantázás egyre kellemesebbé válik. Különösen férfi vendégeink lepődnek meg az első kezelés után, hiszen egyáltalán nem volt annyira “rossz”, mint amire számítottak.

Milyen bőrreakcióra számíthatok waxing után?

Közvetlenül a waxing után, az eltávolított szőrszálak helyén kicsi, vörös pöttyök jelenhetnek meg, de ezek általában pár órával később el is tűnnek. Ez normális, hiszen a szőrtüszők a kihúzott szőrhagymák miatt megduzzadnak. Többszöri, rendszeres meleggyantázással a szőr gyengébb lesz, amitől a piros pöttyök is egyre kisebbek lesznek, finomabbá válik a póruskép. Végső soron a bőr egyre simább és szebb lesz.

Mitől nőhet befelé egy szőrszál? Mit tehetek ellene?

A bőr felső rétege folyamatosan cserélődik, a legfelső réteg elhal, majd alulról pótlódik. Ennek a rétegnek az elhalt bőrsejtjei eltömíthetik a szőrtüszőt, amit a növekvő szőr nem mindig tud áttörni és a bőrfelület alá tekeredik.

A benőtt szőrszálak kezeléséhez az elhalt hámsejteket kell eltávolítani, amit tested rendszeres radírozásával, vagy luffaszivaccsal történő ledörzsölésével érhetsz el a leghatásosabban. Ezzel megnyitod az elzáródott pórusokat és még a bőröd vérkeringését is élénkíti. Emellett bánj óvatosan a zsíros testápolókkal! A WAX IN THE CITY egy svájci kozmetikai céggel együttműködve kifejlesztett egy különleges zselét a befelé növő szőrszálak ellen. A gél csökkenti a befelé növő szőrszálak mennyiségét és megakadályozza újak keletkezését.

Gyantáztathatok terhesen is?

Egyáltalán nem jelent problémát, ráadásul semmilyen negatív hatása nincs. Érezd jól magad a bőrődben a terhesség alatt is!

Zavaró lehet-e a kezelés során, ha piercinget viselek?

Tudunk akkor is gyantázni, ha piercinget hordasz, de ez értelemszerűen a gyantázási módszertől és a piercinged fajtájától is függ. Ilyen helyzeteket lehetőség szerint a helyszínen, személyre szabottan döntünk el, de igyekszünk megoldást találni.

Milyen gyantát használtok a waxinghoz?

Egy méhviasz alapú meleggyantát alkalmazunk, amit lehúzócsíkok nélkül távolítunk el. Mivel a testhőmérsékletnél valamivel melegebb a gyanta, ezért kellemes a bőrnek, és a pórusokat is megnyitja, amitől a szőr és a szőrhagymák egyidejű eltávolítása is könnyebb és szinte fájdalommentes lesz. A gyanta pedig a méztartalma miatt nem ingerli, hanem inkább nyugtatja és táplálja a bőrt.

Mi is az a brazil waxing?

A brazil waxing az intim terület meleggyantával történő professzionális szőrtelenítését jelenti. A WAX IN THE CITY-nél a nők a szeméremszőrzet eltávolítása során különböző formák és stílusok közül választhatnak:

A „Brazilian Hollywood Cut“ esetén az intim terület teljes szőrtelenítése történik.

A „Brazilian Landing Strip” esetében egy keskeny szőrsáv marad a szeméremdombon.

A „Brazilian Triangle” választása esetén a fennmaradó szőr egy háromszöget alkot.

A „Brazilian Special” esetében a szőr a szeméremdombon egy meghatározott motívum alakjában (pl.: szív, nyíl vagy egyéb alakzat) marad vissza.

A férfiak a „Brazilian Hollywood Man” és „Brazilian Man” (a fanszőrzet teljes vagy részleges eltávolítása) stílusok közül választhatnak.

Brazil waxing során a farpofák közötti területet is szőrtelenítitek?

Nőknél igen, valamennyi brazil waxing kezelés ára tartalmazza ezt a területet is. Férfiaknál a farpofák közötti terület szőrtelenítése külön kezelésnek számít, külön számoljuk fel.

Milyen idős kortól lehet gyantáztatni?

Alapvetően 16 éven felülieknek végzünk gyantázást. Viszont budapesti stúdiónkban már 12 éves kortól élvezhetik a fiatalok a gyantázást, az úgynevezett “tini waxing” szolgáltatással, melynek az árai is kedvezőbbek. 18 év alatti vendégeinknek ugyanis egységesen 20 % kedvezményt biztosítunk minden waxing árából a 18. születésnap betöltéséig.

A brazil gyantázást csak 16 éven felüli vendégek választhatják. Minden gyantázási szolgáltatás esetén a kiskorú, 18 év alatti vendégeknek rendelkeznie kell szülő által aláírt beleegyező nyilatkozattal. Ez a nyomtatvány stúdiónk recepcióján átvehető, vagy letölthető innen: Beleegyező nyilatkozat, Beleegyező nyilatkozat - intim waxing.

A “teljes láb” kezelés során a bikinivonalat is gyantázzátok?

Nem, az intimgyanta külön szolgáltatás, nem része a teljes lábgyantázásnak.

Mikor nem ajánlott a waxing?

Ha a bőröd irritált, ki van pirosodva vagy sérült, inkább legyél óvatos és halaszd el a gyantázást.

Mire figyeljek gyantázás előtt?

Napozás és és a szolárium használata növeli bőröd érzékenységét, sérülékenyebbé teheti, így a gyantázás előtti 24 órában kerüld ezeket.

Mire figyeljek gyantázás után?

Közvetlenül a gyantázás után a bőröd még érzékeny, így ahogy előtte, az utána való 24 órában is kerüld a napozást és a szoláriumot. Ezen kívül ne használj kémiai adalékokat tartalmazó testápoló termékeket, illetve alkoholalapú dezodort, ha a hónaljadat gyantáztattad.

Milyen gyakran érdemes radírozni a bőrőmet?

A rendszeres bőrradírozás eltávolítja az elhalt hámsejteket, amivel csökkentheted a befelé növő szőrszálaid mennyiségét, ráadásul a bőröd vérkeringését is serkenteni tudod vele. A bőrradírozás még hatékonyabb, ha hámlasztó krémet vagy luffaszivacsot használsz. Viszont bőröd természetes védőrétegét is kímélned kell, ezért nem ajánljuk, hogy nap, mint nap radírozz.

Gyantázás után legkorábban 3 nappal alkalmazz egy enyhe peelinget.

Időpontfoglalás nélkül is jöhetek waxingra?

Stúdiónk alapvetően a “waxing időpont-egyeztetés nélkül” koncepcióra épül. Azaz nyitvatartási időnk alatt akkor jöhetsz kezelésre, amikor időd engedi, nem kell külön időpontot kérned.

Legtöbb esetben a kezelésedet rögtön el tudjuk kezdeni. A várakozási idő kiszámítására pedig egy külön erre a célra kifejlesztett szoftvert használunk, így – amennyiben szükséges - könnyen el tudod dönteni, hogy szeretnél-e várakozni vagy sem. Stúdiónkban személyesen a következő szabad időpontra tudsz bejelentkezni, a várakozási idő alatt pedig intézheted saját dolgaidat. A vendégeket érkezési sorrendben szólítjuk és kezeljük.

“Időpont-egyeztetés nélküli waxing” koncepciónknak köszönhetően akár spontán is eljöhetsz gyantáztatni és nem kell napokat vagy akár heteket várnod egy kezelésre.

Télen spórolhatok a szőrtelenítéssel?

Spórolni lehet, de nem biztos, hogy érdemes. A hideg évszakban is segíthet a sima bőr által nyújtott jó közérzet, nem beszélve azokról a helyzetekről, amikor kényelmesebb vagy kívánatosabb a szép, szőrtelenített bőr. Sportolás, ünnepi alkalmak vagy kettesben töltött pillanataid télen is akadhatnak, nem csak nyáron.